Cambridge Weight Plan

 

 

 

 

 

Eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen met het Cambridge Weight Plan!

Mijn naam is Renate. Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet om aan je gewicht te werken! Door mijn eigen ervaring met het Cambridge Weightplan weet ik wat het is om verandering in gewoontes en denkpatronen te ontwikkelen. Ik ben zelf herhaaldelijk tegen de spreekwoordelijk lamp aan gelopen tijdens het programma en vooral erna. Ik heb bepaalde levenservaring opgedaan waarin ik heb ervaren en geleerd om het weer op te pakken bij tegenslagen. Nog steeds zijn er de verleidingen om toch te kiezen voor 'het lekkere patatje' of toch de hele reep chocola maar op te eten. Inmiddels heb ik geleerd om een eetpatroon te ontwikkelen die er voor zorgt dat ik op gewicht blijf en dat gun ik jou ook.

Ik geloof dat niemand te zwaar is omdat hij of zij dat graag wil. Bij iedereen zijn er redenen en gebeurtenissen in het dagelijks leven te vinden die er voor zorgen dat we te zwaar worden. Steeds maar weer terugvallen in oude gewoontes en de keuzes maken die we gewend zijn. Waarom maken we die keuze? Dat is nou precies waar ik samen met jou achter wil komen tijdens het volgen van het Cambridge dieet. 

Eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen gaat je zeker lukken, maar er voor zorgen dat het een blijvend resultaat is gaat de uitdaging zijn. Dat is precies wat ik graag met je aan wil gaan. Ik coach jou tijdens het Cambridge programma en ondersteun je daarna om op gewicht te blijven. Er gaan tegenslagen komen, maar worden dat struikelblokken of leermeesters? Ik zal jou aanzetten tot denken en je af en toe een hersenbreker mee geven om oude gewoontes te doorbreken en ze om te zetten in nieuwe. Ik zal je helpen door mijn eigen ervaringen met je te delen en je te ondersteunen waar nodig. Ik geloof in jou dat je uiteindelijk "weer lekker in je vel' gaat zitten!

Voor meer informatie klik op onderstaande link.