...meer dan knippen alleen!

Beautysalon

 

 

Bij beautysalon Trenz kunt u terecht voor een breed scala aan natuurlijke behandelingen. Mijn naam is Alice, ik ben 24 jaar oud en ik heb de opleiding allround schoonheidsspecialiste gevolgd. Ik heb hiervoor een aantal jaar in een andere schoonheidssalon gewerkt en sinds april 2021 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste bij Trenz om u te voorzien van verschillende professionele behandelingen. 

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste vind ik het erg belangrijk om de huid te behandelen met natuurlijke producten en jou van binnen en buiten te laten stralen. U kunt daarom bij ons terecht voor een groot aantal behandelingen. Om te beginnen sta ik voor u klaar om u te voorzien van de perfecte wenkbrauwen en/of wimpers. Ten tweede kunt u bij ons een u hele lichaam laten ontharen met suiker. Met suiker hoor ik u denken? Met de suiker van Scadanavian Skin Candy.

Suikerontharen 

Wat is Scandanavian Skin Candy precies? Ontharen met Skin Candy is het nieuwe tijdperk van ontharen waarbij ontharen en huidverzorging samen gaan. Ontharen met suiker kunt u zien als een natuurlijk alternatief voor harsen, waxen of scheren. Het is natuurlijk, zacht, werkt hygienisch en verzorgend voor de huid. Het scrubt de huid, omdat deze methode dode huidcellen verwijderd. Geschikt voor armen, benen, oksels, borst, intieme delen en het gezicht, elke leeftijd en ieder haartype. Bij regelmatig ontharen met Skin Candy verminderd en verzwakt de haargroei. 

IK Skin Perfection

Heb je last van een droge, doffe of juist vette huid? Bent u de 30 gepasseerd en heeft u ineens last van acne of begint u rimpels te zien? Verschillende factoren en invloeden kunnen het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kunt u last krijgen van acne, of een droge en geirriteerde huid. U kunt met ieder huidtype bij ons terecht voor een passende gezichtsbehandeling. Voor de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met IK Skin Perfection. IK Skin Perfection werkt volgens een uniek 4 fasen reset-programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. We begeleiden u graag in 4 fasen naar maximale huidverbetering!

IK Skin Perfection staat voor pure en natuurlijke ingredienten, gezondheid en liefde voor de huid. Jouw huid is het grootste orgaan van je lichaam en verdient speciale aandacht. Om een gezonde huid te krijgen en ook te behouden is het belangrijk dat de huid kan ademen en niet belast wordt met synthetische stoffen en allergenen. Daarom gebruiken wij 100% pure, organische ingredienten die worden geselecteerd op basis van ieder hun specifieke werking en resultaat voor de huid. Alle IK producten zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale olien, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze bewuste keuze van klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid. 

Voorafgaand aan de behandeling wordt er middels een huidanalyse een behandelplan opgesteld. Met IK Skin Perfection is er voor iedereen een passende behandeling, advies of product voor thuisgebruik. 

Wij hopen u hiermee genoeg geinformeerd te hebben. Voor vragen over de prijzen verwijs ik u door naar de prijslijst vermeld op onze website. Heeft u nog vragen over een behandeling of een product neem dan gerust contact met ons op of loop even naar binnen. 

Tot snel! 

Openingstijden

     
       
maandag   gesloten  
dinsdag   08:30 t/m 18:00
woensdag 08:30 t/m 18:00
donderdag 08:30 t/m 18:00
vrijdag   08:30 t/m 18:00
zaterdag   08:30 t/m 17:00
zondag   gesloten