...meer dan knippen alleen!

Hairextensions

 

Balmain hair extensions

Heeft u altijd gedroomd van een volle(re) bos haar, of heeft u altijd al langer haar willen hebben? Dan bent u bij Trenz aan het juiste adres. Wij werken met de hair extensions van Balmain omdat er gebruikt gemaakt wordt van 100% echt haar. Hierdoor behoud het haar de natuurlijke look. De extensions kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Wij bieden verschillende applicatietechnieken aan die geschikt zijn voor iedere klant. Bij ons kunt u terecht voor Fill-in extensions en Double hair. Hieronder een korte uitleg over de verschillen en de bijbehorende applicatietechnieken.

Fill-in extensions 

Fill-in extensions zijn herbruikbare extensions voor volume,- kleur of verlengingsbehandelingen. De extensions zijn flexibel en daardoor prettig te dragen. De applicatie kan eenvoudig worden gedaan met behulp van bonds (warme applicatie), soft rings (koude applicatie) of micro rings (koude applicatie). Micro rings zijn hele kleine onzichtbare ringetjes voor extra comfort. De ringetjes worden professioneel bevestigd aan uw haar met behulp van de ring connector. De bonds worden professioneel bevestigd aan uw haar met behulp van een plug & play connector. 

Double hair

Double hair is een betaalbaar en herbruikbaar verlengingssysteem. Double hair is speciaal ontworpen om lange, omvangrijke en glanzende lokken te creeren van 100% echt haar met een breedte van 85 millimeter. De applicatie kan eenvoudig gedaan worden met behulp van bonds (warme applicatie), soft rings (koude applicatie) of clips (koude applicatie). Soft rings  worden bevestigd met een silliconen binnenkant om het haar te beschermen. De bevestiging gebeurt met behulp van de ring connector. De clips (dagelijks) kunnen op een haarstuk worden genaaid met behulp van twee kleine gaatjes aan beiden kanten op de clip. Gemakkelijk te bevestigen aan het haarstuk. 

Intake

Voorafgaand aan de behandeling wordt er altijd eerst een intake gesprek ingepland van ongeveer 20 minuten. In het intake gesprek wordt er geluisterd naar uw wensen. Vervolgens wordt er door een van onze haarstylisten, gespecialiseerd in het zetten van Balmain hair extensions, gekeken welke methode het beste op uw wensen aansluit. Uiteraard kunt u hierbij kiezen uit een breed assortiment van kleuren en verschillende lengtes. Is alles akkoord? Dan worden de hair extensions speciaal voor u besteld. We plannen samen een vervolg afspraak in voor het plaatsen van de hair extensions. 

Tijdens het plaatsen van de hair extensions krijgt u uitgebreide instructies mee over hoe u het beste uw haar met extensions kunt verzorgen. Het is belangrijk om de extensions zo goed mogelijk te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk mee gaan. Op deze manier kunt u nog langer genieten van een prachtige volle bos haar of lange lokken! 

Prijsindicatie

De double hair extensions van 40 centimeter lang worden bevestigd per set van 3. De richtprijs hiervoor is 180 euro. De double hair extensions van 55 centimeter lang worden bevestigd per stuk. De richtprijs hiervan is 110 euro per baan. 

De Fill in Extensions worden bevestigd per plukje. Een precieze prijs wordt bepaald in overleg samen met u. 

Interesse?

Heeft u interesse in de hair extensions van Balmain? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of extra informatie. Wij beantwoorden graag u vragen of voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om een keuze te kunnen maken. 

 

 

 

Openingstijden

     
       
maandag   gesloten  
dinsdag   08:30 t/m 18:00
woensdag 08:30 t/m 18:00
donderdag 08:30 t/m 18:00
vrijdag   08:30 t/m 18:00
zaterdag   08:30 t/m 17:00
zondag   gesloten